- Etabl 1943 -

Om oss

Mählqvist Rör grundades 1943 av Artur och Thora Mählqvist, drevs av sönerna Gunnar och Lennart Mählqvist och ägs och drivs idag två delägare. Huvudkontoret ligger i Vingåker med filialer i Katrineholm och Flen. I verksamheten ingår VVS-entreprenader, totalentreprenader, service och underhållstjänster.

Artur och Thora Mählqvist

Lennart och Gunnar Mählqvist

Företagets affärsidé

Genom kontinuerlig fortbildning av kontors-, butiks- och servicepersonal skall våra kunder alltid vara säkra på att få de bästa lösningarna på sina VVS-problem.

Mottot skall vara:
RÖR DET RÖR, RÖR DET OSS!

Som medlem i Comfort-kedjan och installatörsföretagen borgar detta för att vårt företag tillämpar ett kvalitetstänkande med kunden i centrum.

Vad vi kan erbjuda er som kund hos oss:

Mählqvist Rör erbjuder allt från mindre servicearbeten till villaägaren, till stora totalentreprenader där vi själva står för konstruktionen samt ritningar. 1995 investerade vi i AutoCad till våra tre kontor för att hänga med i den allt snabbare utvecklingen på dataområdet. Vi är även med i SVEP och återförsäljare för Thermia värmepumpar sen 1980 så ni kan tryggt vända er till oss om det gäller värmepumpinstallationer.

Certifieringar