- Etabl 1943 -

Företag

Oavsett om du äger en fastighet eller förvaltar en bostadsrättsförening kan vi hjälpa till med service, underhåll och installation inom allt som rör vatten, värme, el och ventilation.

Erbjudande inom service och underhåll

Avtal

Med en fast avgift blir kostnadsbilden tydlig. Därför erbjuder vi både ramavtal och skräddarsydda service- och underhållsavtal anpassade efter de tjänster du behöver hjälp med.

Stambyte

När det är dags för stambyte hjälper vi dig genom en total översyn av fastighetens rörsystem och presenterar lösningar med en utförlig offert.

Fastighetsägare

Äger eller förvaltar du fastigheter? Vi kan hjälpa dig med både service och löpande underhåll när det gäller allt som rör vatten- och uppvärmningssystem i fastigheten. Genom samarbetspartners erbjuder vi också full service inom el och ventilation. Har du fler fastigheter spridda över landet kan du teckna ett ramavtal med oss.

Värmepumpar

Våra medlemsföretag installerar ungefär 4 000 värmepumpar per år och utför mängder av underhåll. Är du leverantör av värmepumpar till fastighetsägare kan du teckna ett serviceavtal med oss. Då rycker vi ut om något skulle hända med värmepumpen, så att er verksamhet inte blir belastat av det.